Cases

ParkBee

Bijna elke stad heeft ermee te maken: het parkeerprobleem. Het beperkte aantal parkeerplaatsen en daarbij de torenhoge parkeertarieven maken het vinden van een geschikte plek een onplezierige gebeurtenis.

ParkBee heeft hier een fijne oplossing voor gevonden! Er zijn namelijk wel degelijk voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar – alleen niet voor het grote publiek. Denk aan parkeergarages van bedrijfsgebouwen, vaak in het centrum van de stad, die in de avonden en weekenden leeg staan. Zonde om deze ruimte niet te benutten!
Door middel van Parkmobile en Park-line App verschaft ParkBee toegang tot deze garages. Ideaal, omdat je op die manier slechts betaalt voor de tijd die je daadwerkelijk geparkeerd staat. Snel, makkelijk en betaalbaar!

Om de garages bij iedereen onder de aandacht te brengen, heeft ParkBee de hulp van LINQ ingeschakeld. De aandacht vestigen op een nieuwe locatie werkt natuurlijk het beste door hiervoor geschikte promostudenten in te zetten.  Onze bezige bijtjes weten hun enthousiasme dan ook gemakkelijk over te brengen op het publiek. Het resultaat? Door de toenemende interesse opent ParkBee in steeds meer steden haar garages!

 

parkbee-logo nieuwsbrief