Cases

Questionmark

Questionmark doet onafhankelijk onderzoek naar de duurzaamheid van consumentenproducten op het gebied van volksgezondheid, milieu, mensenrechten en dierenwelzijn. Relevant voor zowel consumenten als maatschappelijke organisaties en bedrijven. Questionmark heeft een app ontwikkeld, waarmee je barcodes kunt scannen om te bekijken hoe producten scoren op de vier bovengenoemde thema’s.

Questionmark moet [steeds meer] producten onderzoeken en toevoegen aan de app. Nauwkeurigheid en een eenvoudig en controleerbaar meetsysteem ontwikkelen is key voor succes.
Een hecht team van slimme studenten en starters samen de verantwoordelijkheid geven om die Questionmark database correct te vullen. Per supermarkt en per productgroep alle producten inscannen en vervolgens op de juiste wijze invoeren en valideren.

Het resultaat: Betrouwbare data in de Questionmark app. En een tijdige lancering van de app op de consumentenmarkt. De grote mate van eigen verantwoordelijkheid maakt deze opdracht nog steeds tot een favoriet onder net afgestudeerden. Er zijn inmiddels ook twee toppers in vaste dienst bij Questionmark.

 

LINQ opdrachtgever QuestionMark