Pers

Bekendmaking fusie LINQ en Powerplay People

LINQ_PPP_vierkant copy

LINQ en Powerplay People slaan de handen ineen! Beide studentenuitzendbureaus hebben een jarenlange ervaring in de studenten uitzendbranche en zijn gefocust op studenten uit het eigen netwerk. Voor zowel LINQ als Powerplay People staat de groeiambitie centraal. Zodoende hebben beide partijen dezelfde investeerder aangetrokken, die hen dé boost geeft om kansen te creëren en te grijpen. Samen. Want delen maakt dat je kunt vermenigvuldigen. Door de fusie ontstaat een krachtig toekomstbestendig studentenuitzendbureau, dat adequaat kan blijven inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de snel veranderende uitzendmarkt.

“Juist door krachten te bundelen, vergroten we onze know-how. En simpelweg ons netwerk. Ideaal voor opdrachtgevers én studenten.” Marit Visscher (Directeur LINQ)

LINQ werkt volgens het unieke LINQERconcept en bouwt al 16 jaar aan een netwerk met goede, professionele opdrachtgevers. LINQ heeft slimme studenten in diverse poules, waaronder notulisten, customer care, juristen en programmeurs. Tevens bemiddelen ze zowel starters als trainees. Powerplay People maakt al sinds 2007 furore in o.a. de security branche en verhuis- en montage branche: Brains & muscles. Binnen de hospitality branche kunnen beide partijen elkaar versterken.

“Door onze jarenlange ervaring met brand activation, de inzet van horeca studenten en hostesses én een trackrecord aan vakkundige opdrachtgevers, staan wij nu samen voor je klaar.” Koen Mallee (Directeur Powerplay People)

Overeenkomsten en verschillen. De verschillende niches zorgen voor aanvullingen en kruisbestuivingen. Verschillend aan de voorkant, samengevoegd aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat er tijd en mankracht vrijkomt om te doen waar we écht goed in zijn; de beste student op de beste plek krijgen en daarmee de opdrachtgever ontzorgen.

De sterke namen LINQ en Powerplay People blijven als twee aparte entiteiten bestaan met ieder een eigen focus. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de directie; marit.visscher@linq.nl of koen@powerplaypeople.nl en voor security met kristiaan@powerplaypeople.nl