- Door: Charlotte Wiringa, Marketing Coordinator bij LINQ –

Vrijdag 30 maart was het zover, ons eerste georganiseerde Commitment Event. Een middag speciaal georganiseerd voor de top 30 werkstudenten van LINQ. Een hele eer!

Op deze dag wilden we graag inspelen op de wensen van onze talenten. In de lange tijd dat wij al met hen samenwerken, verandert er natuurlijk veel. Ook de studenten worden een jaartje ouder en willen verder bouwen aan hun toekomst. Hoe kunnen wij daar nou het best op inspelen?

Met een presentatie ‘Hoe ziet jouw CV op z’n best eruit’  proberen wij het beste uit de studenten te halen. Niet alleen kunnen zij daardoor hun professionaliteit aantonen bij de bedrijven waar zij solliciteren, ook dragen wij hier bij aan de persoonlijke ontwikkeling.

Professionele LinkedIn foto’s werden vervolgens geschoten en de middag werd verder voortgezet in een bierbrouwerij. Hier mocht een rondleiding en een proeverij natuurlijk niet ontbreken. We hopen dat onze talenten net zo hebben genoten van deze dag als wij. Met plezier hebben wij hen een stukje dichterbij hun toekomstige droombaan geholpen.

Commitment event.png