- Door: Rosalie Zwart, LINQER bij LINQ-

Als mensen mij vragen wat je nou eigenlijk kan doen bij LINQ, dan is daar maar één antwoord op: ALLES! En ikzelf ben daar het levende bewijs voor. Naast dat ik sinds juni aan het werk ben als LINQER, werk ik al een langere tijd als uitzendkracht. Wat ik dan doe? Alles, dus. Promotiemedewerker voor Kumpany, hostess in de RAI en Hoog Catharijne, muntenverkoper op een festival of in de horeca op de ijsbaan op het Museumplein. Ik kan nog wel even doorgaan, want dit rijtje is nog lang niet af…

 

Maar naast de diversiteit, is ook de flexibiliteit top. Werken wanneer jij wil. Als ik tentamens heb of veel deadlines in zicht, dan werk ik minder, maar wanneer ik een paar dagen vrij ben of het rustig heb op de uni, werk ik juist wat extra. Zo zorg ik ervoor dat ook ik het einde van de maand haal, en niet op de laatste dagen alleen nog maar macaroni met kaas hoef te eten (niet dat er iets mis is met kaas). In het drukke bestaan van een masterstudent die ook nog LINQER is, is deze flexibiliteit heerlijk, en kan ik mijn week helemaal zelf inplannen.


Maar naast dat werken geld oplevert, moet het vooral leuk zijn: en dat is het hier zeker! Je werkt de diensten die je leuk vindt, reist het land door als je daar zin in hebt, maar kan ook alleen werken binnen je eigen woonplaats. Een vaste(re) (en/of inhoudelijke) bijbaan, vaak dezelfde klussen of hoe meer afwisseling hoe beter: wat jij ook zoekt, bij ons vind je het. Ook als je zelf nog niet wist dat je het zoekt ;-)