- Door: Wietske van Nispen, LINQER Coordinator bij LINQ-

Hé eindexamenkandidaat! Bijna klaar met je examens? De examenreis al geboekt? Of je diploma net op zak? Lekker bezig! Maar… heb jij ook al gedacht aan de periode daarna? Wat bijverdienen is natuurlijk ook niet verkeerd, en daar helpen wij je graag mee!

Door het contact met middelbare scholen, begeleiden wij eindexamenkandidaten vanaf het begin om kennis te maken met verschillende baantjes. Stap laagdrempelig in en houd je bezig met de leukste werkzaamheden. Denk aan festivalwerk, administratief, horeca, verhuizen, evenementen beveiliging, klantenservice, noem maar op!

Wil je flexibel aan de slag, een vaste bijbaan, deze zomer heel veel uren maken? Het kan allemaal! Je kan zelfs met een grote groep vrienden werken als je wilt. En… je zit natuurlijk nergens aan vast! Jij bepaalt waar en wanneer je werkt, ook al is het eenmalig. Wij hebben leuk werk voor tijdens of na je examenjaar en waarschijnlijk zelfs ook in jouw toekomstige studentenstad.

Hierdoor bereid jij je nu al goed voor en krijg je natuurlijk ook een lekker bedrag straks op je rekening gestort. Wij werken samen met middelbare scholen om eindexamenkandidaten aan te spreken en te helpen aan de leukste werkzaamheden. We begeleiden in de loopbaan en zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen. Zijn wij nog niet bij jou op school geweest maar weet jij wel dat veel mensen zouden willen werken? Wij maken graag kennis met je! Check alle informatie HIER of bel naar 085-0712400. Wie weet komen wij binnenkort langs!

Tot dan!