Ga jij dit jaar eindexamen doen? Lees dan hieronder wat wij voor je kunnen betekenen!

Hé eindexamenkandidaat!

Je laatste jaar op de middelbare school is ingegaan. Over een aantal maandjes heb jij je papiertje op zak en je middelbare school uitgezwaaid. Tijd om te genieten van een lange vakantie, én daar een leuk zomerbaantje aan toe te voegen. Wil je samen met je vrienden aan de slag na je examens? Dat kan!

Wij hebben voor ieder wat wils. Kan je niet kiezen? Combineer dan de werkzaamheden en doe op diverse vlakken ervaring op! Dat klinkt interessant toch? Voor vragen bel naar 085-0712400.

Horecamedewerker

Ben jij een horecatopper? Heb je al ervaring of ben je juist helemaal nieuw? Wij trainen jou door middel van workshops zodat je bij de vetste klussen aan de slag kan. Door heel het land kunnen we jou goed gebruiken, van achter de bar bij een partyboot tot aan high end catering in bijvoorbeeld het Rijksmuseum in Amsterdam. Hoe vet is dat? 

Festival

Waren de festivaltickets toch iets te snel uitverkocht? Wij bieden jou de kans om alsnog de sfeer te proeven! Ga aan de slag op de diverse festivals deze zomer. In de festivalpoule ga je aan de slag achter de bar, bij de muntenkassa of als ticket scanner. We zoeken vaak grote groepen, dus werken met vrienden/vriendinnen kan zeker! Let op: voor barwerkzaamheden geldt de leeftijd van 16+.

Host/hostess

Help jij mensen aan een top ervaring en een gastvrije omgeving? Als host/hostess kom jij op de leukste plekken en sta je elke keer voor een uitdaging; mensen een onvergetelijke ervaring bieden. Dit doe je door net een beetje extra te bieden, een praatje, een extra beetje hulp en natuurlijk een lach. Heb jij het in je om gastvrij te zijn?

Verhuizer worden

In een team met jongeren helpen bij grote verhuizingen? Wij hebben elke maandag t/m vrijdag werk voor je! Dit is flexibel in te plannen en je maakt zo veel uren als je zelf wil. Ga in diverse regio’s aan de slag met vrienden en zorg dat bedrijven binnen mum van tijd weer een fijne werkplek hebben. Wij regelen gereedschap, vervoer, cursussen én doorgroeimogelijkheden. Misschien begint het als vakantiebaantje en bieden wij in je aankomende studentenstad nog veel meer moois!


Evenementenbeveiliging

Ervaring opdoen in de beveiliging? Dat maken wij heel leuk in een groot en jong team bij festivals, concerten, sportwedstrijden, noem maar op! Denk aan Mysteryland, Concert at Sea, Ed Sheeran en FC Utrecht. Om aan de slag te kunnen vergoeden wij een digitale training (+- 8 uur) en maken wij jou klaar voor het echte werk. De werkzaamheden zijn divers van fouilleren tot toezichthouder. Hoe dan ook; elke keer weer een unieke ervaring.

Magazijnwerkzaamheden

Dagelijks worden er duizenden webshop bestellingen gedaan, die vaak ook nog een dag later worden geleverd. Benieuwd hoe dat kan en hoe het er in het magazijn aan toe gaat? Je maakt kennis met orderpicking, het sorteren van bestellingen en inpakken van producten. Je kan zelf kiezen hoe veel je werkt van maandag t/m vrijdag en zondag waarbij lunch ook nog eens is inbegrepen. Maak mensen blij met hun bestelling! Let op: hierbij geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.