- Door: Fleur Rupert, Operationeel Manager bij LINQ -

2017 is een bewogen jaar geweest! De samensmelting van twee teams (Powerplay People & LINQ), verandermanagement en uitbreiding van ons team zijn enkele zaken die hebben gespeeld in 2017 en ook zeker nog voor 2018 zullen gelden.

Door al deze veranderingen heeft 2017 ons vooral het inzicht gegeven dat onze focus op persoonlijke aandacht niet mag verslappen. Dit is natuurlijk al jaren een belangrijke rode draad geweest binnen onze organisatie; persoonlijke aandacht voor zowel ons kantoorteam, de LINQERS, de studenten en natuurlijk de opdrachtgevers.

Met meer persoonlijke aandacht zijn wij namelijk van mening dat we het meest uit iedere speler kunnen halen. Persoonsgebonden leerdoelen die we afstemmen met ons kantoorteam om zo optimaal te ontwikkelen, persoonlijk afgestemde doelstellingen samen met onze LINQERS zodat zij weten waar zij als individu én als team van LINQERS naartoe  willen werken. En misschien wel het belangrijkste: Belangstelling voor de verschillende wensen van opdrachtgevers en studenten om zo de perfecte match te vinden.

Het is mooi om binnen het team van LINQ te zien dat iedere medewerker zijn steentje wil bijdragen aan een succesvolle organisatie; stuk voor stuk resultaat gedreven collega’s. Ook onze LINQERS spelen daarbij een hele belangrijke rol en vergeet daarbij onze enthousiaste studenten niet, zonder hen waren wij uiteraard nergens!

Persoonlijke aandacht is dan ook onze focus voor 2018! Benieuwd hoe wij dat gaan doen? Houd ons goed in de gaten door middel van onze Facebookpagina, nieuwsbrieven, live wervingsacties en blogs; wij houden jullie graag op de hoogte!