ICE*Amsterdam

‘’Waarom het zo leuk is om te werken bij ICE* Amsterdam’’

 

- Door: Denise Kraakman l Planner Pool manager Hospitality LINQ

 

Je wilt er misschien nog helemaal niet aan geloven en het lijkt er ook totaal nog niet op na de temperaturen van de afgelopen week, maar het zit er toch echt aan te komen. “Winter is coming” jongens. Echter absoluut geen reden om meteen die winterdepressie uit de kast te trekken, want winters weer betekent natuurlijk ook weer een nieuw seizoen van ICE Amsterdam. En dat betekent een kans om te werken op de leukste schaatsbaan van Nederland. Want of het nou een ijshockey wedstrijd is, een huwelijksaanzoek, een silent disco of zelfs een wereldrecordpoging “Longest Conga Line On Ice”, op deze ijsbaan gebeurt altijd wel iets.

 

De ijsbaan, gelegen op het museumplein met uitzicht op het Rijksmuseum, loopt van 17 november t/m 3 februari en trekt ieder jaar weer duizenden bezoekers. Naast het schaatsen, worden er regelmatig evenementen georganiseerd en kunnen de bezoekers een hapje eten in het restaurant naast de schaatsbaan of een drankje drinken aan de binnen- of buiten bar. Aan de basis hiervan staat natuurlijk een enthousiast team die verschillende taken uitvoert om deze duizenden bezoekers een top ervaring te bezorgen.

 

De kassamedewerkers zorgen ervoor dat de gasten een warm ontvangst krijgen en dat ze met een goede uitrusting de baan op kunnen. Naast de baan worden poffertjes en wafels verkocht en op de ijsbaan zijn de baan controleurs aanwezig om alles nauwlettend in de gaten te houden. Na het schaatsen kunnen de bezoekers weer warm worden bij één van de openhaarden in het restaurant en worden er door de medewerkers van de horeca poule alle dingen geserveerd die iedere winter weer dragelijk maken zoals pannenkoeken, erwtensoep en kaasfondue. ’S Avonds wordt er muziek gedraaid en is het tijd voor borrels en bitterballen.

 

Kortom; de ijsbaan biedt bezoekers alles wat de winter zo gezellig maakt. Schaatsen, lichtjes, glühwein, warme chocolademelk en heel veel gezelligheid. Dat is dan ook precies wat het werken op de ijsbaan zo leuk maakt, want blije gasten betekent voor jou ook een leuke werkdag! En na het werk is er natuurlijk ruimte om zelf nog te laten zien wat je in huis hebt op het ijs of om gewoon nog even gezellig een borrel te drinken met jouw collega’s aan de bar.

 

Heb ik je nog niet weten te overtuigen? Kijk dan deze aftermovie voor een sfeerimpressie van vorig jaar!

 

https://www.youtube.com/watch?v=WzuZNRB-gkg