- Door: Wietske van Nispen, LINQER Coordinator bij LINQ –

Verdienen aan je netwerk, je CV uitbreiden, inzicht in de cijfers en een borrel toe. Wie wil dat nu niet? Een dag als linqer is nooit hetzelfde en geeft je daarom de kans om je te ontwikkelen en te groeien. Met een groot netwerk ben jij altijd degene die je vrienden helpt aan een extra centje en dat terwijl jij er zelf ook slapend rijk van wordt!

Als linqer ben je de schakel tussen kantoor en de student. Jij zorgt dat de leukste studenten aan het werk gaan en krijgt veel verantwoordelijkheid in de werving en selectie. Maak je vrienden blij met werkzaamheden bij leuke festivals, voetbalwedstrijden, evenementen en nog veel meer. Studenten kunnen bij ons terecht van flexibele klus tot serieuze baan. Sterker nog, jij kan ze helpen aan hun eerste echte baan! Buiten een lekkere fee win je daar ook nog heel wat karma punten mee.

Als linqer is er een duidelijk traject voor je uitgestippeld waardoor je aan het begin precies weet wat je kan verwachten. Buiten dat je dit lekker in je vrije tijd kan doen (ja, zelfs in de kroeg) word je ook nog eens op kantoor in de watten gelegd. Met een heerlijke verse lunch en goede begeleiding ben jij binnen mum van tijd een recruiter waar je van staat te kijken. Daarnaast is het hele linqerteam elke laatste vrijdag van de maand op kantoor te vinden. Hierbij heb je als linqer inbreng hoe je denkt de werkzaamheden te kunnen optimaliseren. Natuurlijk is het team ook niet vies van een borrel die hierna meer dan verdiend is. Voor je het weet gieren de hitjes je om je oren en kan je je geen leven meer voorstellen zonder het linqerschap.