- Door: Maartje van Dis, Relatiemanager Hospitality bij LINQ –

De economie trekt weer aan, de zomer staat weer voor de deur en de vacature sites stromen weer vol.  Dit biedt veel kansen voor de uitzendbranche en voor alle business units van LINQ.

Hospitality
Budgetten stijgen binnen de evenementen sector en veel bedrijven verwachten meer te investeren in evenementen. Hierdoor zijn er dagelijks evenementen waar veel personeel nodig is. Van bardiensten op festivals tot bediening op grote evenementen tot extra inzet van personeel op het terras.

Logistics
Met de groei van evenementen is er ook een groei in op- en afbouwers. Daarbij zorgt de groei in de economie voor meer aankopen, waardoor magazijnmedewerkers ook hard nodig zijn om de bestellingen bij te kunnen benen.
De zomer zorgt weer voor veel verhuizingen. Bedrijven hebben het vaak rustiger en scholen zijn gesloten. Hierdoor zijn dit de momenten om verbouwingen en verhuizingen in te plannen.

Security
Op al deze evenementen moet ook worden gezorgd voor een goede beveiliging. Naast de beveiliging op evenementen, beveiligen wij ook op luchthavens. Het aantal vluchten van en naar Nederland neemt toe en de zomer is altijd een drukke periode. Hierdoor is het van groot belang dat op de luchthavens (Schiphol en Eindhoven) de douanes snel en soepel verlopen. Hier is de komende tijd dus weer veel werk!

Customer Care
Customer care is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijf. De klantenservice kan het verschil maken en daardoor kun je een voorsprong hebben op de concurrent. Organisaties gooien alles in de strijd om de beste customer care medewerkers aan te trekken.

Office
Office heeft banen veelal op projectbasis, in alle sectoren die je kunt bedenken. Bijvoorbeeld advocatenkantoren die voor een bepaalde deadline alle dossiers gecontroleerd moeten hebben, of ziekenhuizen die overgaan op elektronische patiëntendossiers. Dit levert veel tijdelijk werk op en is daardoor perfect voor flexkrachten.

Kortom, er komt dus genoeg werk aan in de uitzendbranche aankomende periode. Wil jij ook een leuke, variërende en flexibele baan? Schrijf je dan snel in op de website!