Mijn eerste ervaringen bij LINQ

Mijn naam is Shaffa Radi en ik ben stagiaire Marketing & Recruitment bij LINQ. Ik studeer Commercieel Management en zit nu in mijn 2ejaar. Voor de periode van 19 november tot 8 februari heb ik via school de opdracht gekregen een meewerkstage te gaan doen. Ik zit inmiddels in mijn 3estageweek en heb het hier ontzettend naar mijn zin.

Nu zul je vast denken: “3estageweek? Maar je begon toch op 19 november?”. Dat klopt inderdaad. Mijn stage begon namelijk bij een ander bedrijf. Ik had in eerste instantie gesolliciteerd voor de functie Marketing Communicatie, maar deze functie was al voorzien door een andere stagiaire. Vervolgens hebben zij mij aangeboden op de afdeling Commercie mijn stage te doen. Dit klonk wel leuk en ik had de functie aangenomen. In mijn officiële 3estageweek ben ik samen met mijn begeleider vanuit het stagebedrijf tot de conclusie gekomen dat de werkzaamheden mij toch niet aanspraken en dat het voor mij beter was om mijn stage verder af te maken bij een ander bedrijf. Achteraf gezien waren de werkzaamheden toch niet wat ik had verwacht en kon ik mijn ei daar niet kwijt. Donderdag 6 december heb ik dus samen met mijn begeleider besloten om te stoppen en op zoek te gaan naar een ander stagebedrijf.

En toen?!

Via mijn oud-collega stagiaire heb ik contact gegevens van Luke gekregen en meteen contact op genomen. Na wat belletjes en mailtjes werd ik door Luke uitgenodigd om maandag 10 december een kennismakingsgesprek te houden, gelijk daarna met het team mee te draaien en aan het eind van de dag zouden we even gaan evalueren om te zien of we beiden wat voor elkaar konden betekenen. 

Toeval bestaat niet, zeggen ze toch?

LINQ kon nog iemand extra gebruiken en ik was met spoed op zoek naar een nieuw stagebedrijf. Mijn eerste stagedag verliep goed en ik mag mijn stage hier afmaken. Nou, super chill!

Zoals ik in het begin van mijn blog al zei, zit ik nu in mijn 3estageweek. In mijn eerste week hier heeft mijn collega stagiair Bob mij helemaal ingewerkt, zodat ik gelijk aan de slag kon gaan. Bob is nu lekker met vakantie in Zuid-Afrika en neem ik zijn taken tijdelijk over. Mijn taken zijn nu dus voornamelijk recruitment en een deel marketing.

LINQ is een super leuk en enthousiast bedrijf en ik heb het hier erg naar mijn zin. Mijn werkzaamheden sluiten ook mooi aan bij mijn studie en ik voer ze met plezier uit. Gelukkig kan ik hier mijn ei wel kwijt!

Ik wil dan ook graag Luke en Wietske bedanken om mij aan te nemen en de rest van het team bedanken om altijd voor mij klaar te staan als ik hulp nodig heb.