- Door: Luke van der Kwast, Flex-Recruiter bij LINQ –

Er zijn veel studenten die aan het begin van hun studie nog niet zoveel ervaring hebben of weten wat ze willen doen. Voor deze studenten zijn er diverse mogelijkheden om ervaring op te doen, te leren en door te groeien op diverse vlakken. Wij helpen je graag een handje!

Logisitics is de afdeling waar fysiek iets zwaarder werk verricht wordt. Denk hierbij aan verhuiswerkzaamheden, op -en afbouw werkzaamheden op festivals/evenementen en magazijnwerk. Hiervoor is ervaring niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid ervaring op te doen en door te groeien.

Zo kan je als verhuismedewerker samen met je collega’s of vrienden starten en van daaruit doorstromen naar senior verhuizer. Je krijgt dan de mogelijkheid diverse cursussen te volgen, denk hierbij aan een VCA en Heftruck cursus.

Blijkt het dat je goed bent in monteren dan is de functie van monteur een volgende stap. Van daaruit krijg je weer de mogelijkheid door te groeien naar hoofdmonteur, waar je veel verantwoordelijkheden krijgt. Ga zelfstandig aan het werk en krijg verantwoordelijkheid voor het inwerken van nieuw personeel.

Mocht je interesse toch meer in het hospitality vak liggen dan kan je bij ons instromen op ieder niveau. We bieden een training aan en krijg je de werkzaamheden aangeboden op jouw niveau. Doorstromen naar een hoger niveau is mogelijk tot aan de functie van supervisor. Naarmate je vaker voor ons werkt des te eerder je ook als supervisor aan de slag kan, heel leerzaam dus!

Ook binnen de afdeling security kan je instromen zonder ervaring. Wil je als evenementen beveiliger aan de slag? Wij bieden voor deze werkzaamheden de opleiding ESO aan. Doorloop met behulp van ons unieke digitale cursustraject het theoretisch deel van de cursus en binnen afzienbare tijd kun je aan de slag!

Zo zie je maar dat LINQ naast de flexibele en vaste bijbaan veel meer te bieden heeft. Start als student zonder ervaring en loop je de deur uit na je studie met een leuke startersfunctie op zak!