onze diensten

Bij LINQ geldt: “We get things done”. U vraagt, wij leveren. Onze doelgroep is jong, talentvol, en ambitieus met een hands-on mentaliteit. In het samenbrengen van talent met bijbanen, bijzondere projecten en vaste functies maakt LINQ zijn naam waar: “We LINQ people that are powerful and playful”

 
 
Flex contract.jpg

FLEXIBELE CONTRACTVORMEN

De Nederlandse arbeidsmarkt wordt gekenmerkt door zijn hevige dynamiek. De vele veranderingen en trends in de markt vragen om een flexibele opstelling. LINQ biedt deze flexibiliteit middels een aanbod van diverse contractvormen. We spitsen ons simpelweg toe op de specifieke wensen van de klant, van uitzendkrachten, gedetacheerden tot payrollers of een combinatie hiervan. Wij bieden het allemaal.


UITZENDEN

Daar waar uw business vraagt om tijdelijke arbeidskrachten, per direct inzetbaar, zonder tijdrovende sollicitatie- en wervingsprocedures, verzorgen wij een zo flexibel en soepel mogelijk personeelsbestand. In een uitvoerige screening van potentiele medewerkers nemen wij uw specifieke wensen, gericht op de te verrichten werkzaamheden, in acht. Wij bieden een arbeiderspoule met een breed scala aan profielen van studenten, starters tot young professionals, die u de gewenste flexibiliteit geeft.

 

Foto_1_top.jpg

hostess 2.jpg

WERVING & SELECTIE

Sollicitatie- en wervingsprocedures nemen doorgaans veel tijd in beslag. Deze kostbare tijd wint u gemakkelijk terug door de taak in goede en betrouwbare handen achter te laten. Door onze specialisatie en focus op werving en selectie leveren wij in no time kwaliteit. Deze belofte maken wij waar middels ons bijzondere ‘referral’ concept gebaseerd op een simpel idee: ‘goede mensen kennen goede mensen’. Ons team van ambassadeurs, genaamd LINQERS, zijn de onmisbare schakel die talenten binnen hun persoonlijke netwerk werven om de ambities van u, onze klant, te realiseren.


DETACHERING

Uw wensen vragen om meer zekerheid, gericht op de langere termijn. Graag creëert u een zekere binding met personeel dat beschikt over ervaring en dat zijn vak verstaat. Arbeidskrachten op detacheringsbasis is hetgeen u zoekt, en waar wij in voorzien. Gedurende projecten en/of significante periodes van arbeid heeft u tot uw beschikking per direct inzetbaar en productief, ervaren talent. Op deze manier wordt zekerheid en flexibiliteit gegarandeerd.

startup-849804_960_720.jpg

Myrthe.png

PAYROLL

Zou u graag het juridische werkgeverschap uit handen willen geven? Dan bent u bij LINQ aan het juiste adres.

Middels onze payroll service ontzorgen wij u van uw personeel en personeelsadministratie. Door de verloning van uw medewerkers te laten plaatsvinden bij ons bespaart u op tijd en geld.
Hierbij een overzichtelijke lijst met onze service die wij verlenen:

-          Volledig juridisch werkgeverschap;
-          Juiste verloning en betaling van jullie medewerkers;
-          Complete ID-check van jullie medewerkers;
-          Loonaangifte, weekaanlevering en afdrachten aan belastingdienst;
-          Tijdige ziek- en herstelmeldingen;
-          Actieve verzuimbegeleiding.


POULE MANAGEMENT

Een gemotiveerde poule van studenten en starters. Een combinatie van flexibele jongerejaars (max. 16u p/w) en (bijna) afgestudeerden (va. 32 u p/w). Daar geloven wij in. Een ouderejaars met extra verantwoordelijkheid als centraal aanspreekpunt. Voor de opdrachtgever, de student én ons. Iemand die de planning in de gaten houdt en tijdig anticipeert. Om continuïteit te garanderen en de kwaliteit te borgen, werken we op basis van een vast aantal weekuren. Zo creëren we een stabiele flexibele schil om pieken op te vangen. Bijvoorbeeld tijdens seizoensdrukte of de introductie van een nieuw product. Onze hoogopgeleide studenten werken efficiënt en zelfstandig. Vaak voeren onze teams organisatorische verbeteringen door in processen. Wij denken graag samen na over de manier waarop de poule een win-winsituatie oplevert. Voor student én opdrachtgever.

2014-09-30 17.35.42.jpg

RAI Juliet Brigitte.JPG

TALENTSHIPS

Speciaal samengesteld voor talentvolle laatstejaars en net afgestudeerden. Uitdagende projecten. Vooral in het midden- en kleinbedrijf. Dat altijd op zoek is naar frisdenkers en dwarskijkers. Dé uitgelezen mogelijkheid om je als starter te oriënteren op de arbeidsmarkt. En voor het MKB om talent aan te trekken. Naast de inhoudelijke begeleiding verzorgd door de bedrijven zelf, bestaat het traject via ons ook uit praktische begeleiding op het gebied van time management, ondernemerschap en communicatie skills. Vooral veel bèta-studenten willen zich juist ook op deze aspecten verder ontwikkelen en kiezen voor deze combinatie via LINQ. In samenwerking met universiteiten en hogescholen selecteren we de slimste en meest ambitieuze studenten, die ook bereid zijn zelf te investeren.