Per 1 juni 2018 neemt Cavim Staffing Participations (CSP) Partytime Uitzendbureau over. Dit is de derde overname in de buy & build strategie van CSP, na de eerdere overnames van studentenuitzendbureaus Powerplay People en LINQ in 2016.

Partytime focust zich al ruim 20 jaar op het uitzenden van high end horecapersoneel in de Randstad. Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in het vaandel. LINQ is een studentenuitzendbureau met specialisaties in de volgende niches: Office, Customer Care, Logistics, Security en Hospitality.
“Partytime voegt het ontbrekende stuk specialistische horecakennis toe aan de hospitality niche. Door de overname van Partytime zijn we een waardige speler op de horeca uitzendmarkt,” stelt Koen Mallee, Algemeen directeur LINQ.
Ook voor Partytime oprichtster Esther van Klooster is de overname door CSP van toegevoegde waarde: “Door aansluiting te vinden bij LINQ, die werkt volgens het LINQERconcept (Werving via eigen netwerk, red.), wordt het mogelijk om van Partytime een schaalbare, landelijke speler te maken.”

LINQ en Partytime zullen later dit jaar één merknaam gaan uitdragen. Het kantoor van Partytime aan de Brinklaan in Bussum zal in ieder geval tot en met 2018 geopend blijven.
LINQ en Partytime maken onderdeel uit van Cavim Staffing Participations B.V. Alle genoemde partijen danken Venture Lawyers en Marktlink voor hun advieswerk.

www.linq.nl
www.partytime-uitzendbureau.nl