PLINQpoints zijn punten die studenten sparen wanneer zij voor ons werken. Ze krijgen de punten na iedere dienst toebedeeld als ze volgens onze spelregels hebben gewerkt. Zo heeft een student binnen 24 uur de uren in de app geaccordeerd. Ook kan een student punten verdienen wanneer vooraf de beschikbaarheid op tijd wordt ingevuld. Bij een last-minute dienst, bij het vervangen van een ziekmelding of bijvoorbeeld bij 5 uur overwerk, krijgen studenten extra punten. Daarnaast zijn er nog tal van redenen te bedenken om studenten extra punten te gevendie te maken hebben met net een stapje extra zetten om ons doel te bereiken; de beste service te verlenen. 

PLINQpoints kunnen verzilverd worden in onze webshop, welke hoogstwaarschijnlijk live gaat per 1 april. In de webshop staan allerlei extraatjes. Deze extra’s gaan zorgen dat studenten beloond worden voor het getoonde commitment. 

Producten in de webshop zijn tweeledig: Enerzijds zijn dit mooie, handige producten om te hebben en anderzijds zijn dit trainingen en cursussen om jezelf als student te ontwikkelen. Want wie wil dat nou niet?

Wij verwachten dat de webshop en daarmee het inwisselen van de PLINQpoints vanaf 1 april 2018 beschikbaar is.

Wilt u zelf met een product of training in onze webshop worden opgenomen? Neem dan contact op met charlotte@linq.nl.