- Door: Luke van der Kwast, Flex-Recruiter bij LINQ –

Als groeiend studentenuitzendbureau is het uitbreiden van ons netwerk super belangrijk en iets waar we continu mee bezig zijn. Daarom gaan wij regelmatig nieuwe samenwerkingen aan met studie- en studentenverenigingen, commissies en zelfs opleidingen sluiten zich aan bij ons netwerk.

Waar wij altijd naar streven in zo’n samenwerking is een ‘win-win’. De ‘win’ voor ons als LINQ is een continue toestroom van enthousiaste studenten voor alle soorten werkzaamheden die wij bieden, zowel flexibel als vast.

Net zo belangrijk is de ‘win’ van alle verenigingen, commissies en opleidingen: Hiervoor bieden wij bijvoorbeeld functies die aansluiten op studies van de studenten van deze diverse studieverenigingen. Daarnaast bieden we ook diverse trainingen aan die hen helpen zich verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een training voor het optimaliseren van je CV of om je bewuster te worden van eigen competenties én deze ook goed te presenteren. Deze trainingen maken wij op maat zodat zij voor elke studievereniging passend zijn. We zijn constant bezig om deze trainingen te vernieuwen en te verbreden om op die manier aan te sluiten op de behoeftes van studenten en zo hun ‘win’ blijvend interessant te houden.

Daarnaast gaan we ook vaak samenwerkingen met allerlei studentenverenigingen. Ons contact met de roeivereniging Orca in Utrecht is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking. Zo zorgt Orca ervoor dat studenten zich bij ons inschrijven en aan de slag kunnen via diverse ‘werkactiemomenten’. Vanuit onze kant zorgen wij dat deze ‘werkactiemomenten’ leuke evenementen zijn waar de leden van ORCA samen met hun ploeggenoten aan de slag kunnen. Met deze werkacties verdienen zij voor zichzelf en daarbovenop ook voor ORCA als vereniging; weer een win voor allebei dus!

Ben jij lid van een vereniging en nog geen connectie van ons (maar wel enthousiast na deze blog ;))? Bel dan gerust om de alle mogelijkheden te bespreken!