De business unit Security is gericht op het uitlenen van medewekers die affiniteit hebben met veiligheid. Kenmerkend voor onze pool medewerkers is het relatief hoge opleidingsniveau, de frisse uitstraling en sportieve instelling. 

Wij verplichten al onze medewerkers tot het volgen van de noodzakelijke opleidingen en trainingen, u kunt daarbij denken aan Beveiliger, Event Security Officer, Handhaving toezicht & veiligheid en Bedrijfshulpverlening. Onze combinatie van theorie, e-learning en praktijk is krachtig en bewezen effectief.

De divisie Security heeft een schat aan ervaring en expertise op het gebied van educatie, consultancy en operatie en is daardoor een zeer betrouwbare partner.

_MG_2334lift.png

ALLROUND NIGHT OFFICER

Wij verzorgen dagelijks de inzet van Allround Night Officers. Zij werken achter de receptie en ontvangen gasten. Naast uitstekende communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis oplossend vermogen beschikken onze Allround Night Officers ook over security awareness. En daarmee maken wij onderscheid. Want tegenwoordig is ieder hotel gebaat bij medewerkers die oog hebben voor afwijkende situaties en weten hoe ze moeten handelen in een stressvolle situatie. 

20170409_132012.jpg

EVENT SECURITY OFFICER

Onze poule Event Security Officers wordt als flexibele schil ingezet tijdens diverse grootschalige evenementen.

Door het hele land leveren onze Event Security Officers een bijdrage aan de veiligheid. Door middel van ons handige carpoolsysteem komen de Event Security Officers altijd netjes samen en op tijd aan op de locatie (ook handig om in de late uurtjes weer thuis te komen).

 
Website.JPG

ZWARTE CROSS

Tijdens dit jaarlijkse spektakel in de Achterhoek verzorgen wij al een aantal jaar op rij de inzet van een groot aantal servicemedewerkers. Onze poule studenten draagt met veel enthousiaste bij aan de goede sfeer tijdens dit evenement.

promovps2.JPG

HUISMEESTERS

Onze huismeesters zijn op dagelijkse basis actief. Van hun aanwezigheid gaat een preventieve werking uit. Daarnaast kunnen zij ongewenste beïnvloeding in een vroeg stadium signaleren, ook tijdens de nachtelijke uren!


handhaver.jpg

HANDHAVING

Een deel van onze medewerkers is ook actief ter bevordering van de leefbaarheid binnen verschillende gemeentes. Zij werken daar als Handhaver. Voordat medewerkers worden opgenomen in deze werkpoule doorlopen zij een uitvoerig selectie- en opleidingstraject. Deze werkpoule kenmerkt zich door medewerkers die een HBO-studie volgen en die snijvlak heeft met publieke veiligheid.