- Door: Rik Steenbergen, Relatiemanager Works bij LINQ -

Heb jij ook altijd zo’n overvolle mailbox: schoolmail, nieuwsbrieven, en mis je daardoor soms nu nét die klus waar je graag had willen werken? Dat is niet meer nodig!

  • Sta je in de rij voor de kroeg of plof je na een lang college dag op de bank en bedenk je je dat je wel wat extra zakgeld kunt gebruiken? Je kunt altijd en overal doorgeven wanneer je wilt werken.

  • Snel even kunnen bekijken wanneer je waar moet zijn morgen en met wie je werkt? Check het in no-time: Ook al je werkinformatie vind je terug in de app.

  • En, geen gedoe meer met urenlijsten en declaraties? Hoe makkelijk is dat!

  • Check regelmatig je berichten in de app om op de hoogte te blijven van de laatste diensten of wijzigingen van jouw dienst!

Je hebt waarschijnlijk niet voor niks gekozen voor een flexibele job (althans ik niet toen ik via een uitzendbureau aan de slag ging). Daar speelt LINQ op in. Als uitzendkracht heb je de mogelijkheid om de PLINQ app via de App Store of Google Play Store te downloaden. Met PLINQ geef je je beschikbaarheid door, vind je je werkinfo en declareer je je uren en kosten. Hoe handig (had ik dat toen maar gehad)!

Let’s get working, Let’s get money: Let’s get PLINQ!