- Door: Maartje van Dis, relatiemanager bij LINQ

Van 13 tot en met 16 september wordt golfbaan ‘The Dutch’ weer blauw gekleurd vanwege het internationale golftoernooi het ‘KLM Open’. Het toernooi, wat onderdeel is van de Europese Tour, vindt dit jaar voor de 99ste keer plaats en is daarmee een van de oudste golftoernooien van Europa. Ondertussen is het toernooi niet meer weg te denken uit de golfwereld, en is het meer geworden dan alleen een toernooi.

Ondanks dat het golftoernooi de hoofdattractie van het KLM Open is en zal blijven, zijn er veel meer redenen waarom mensen dit evenement bezoeken. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan verschillende activiteiten op het terrein, zoals het krijgen van een rondleiding van een professional of het meedoen aan een golf clinic. Er is zelfs de mogelijkheid om het op te nemen tegen een professional als je durft! Naast al deze leuke activiteiten voor bezoekers, is het een uitstekend evenement om professioneel te netwerken. Om dit allemaal goed te kunnen laten verlopen, zijn er een groot aantal hostessen nodig die dit evenement in goede banen kunnen leiden.

Dit is waar jij in beeld komt! Ieder jaar staan er hostessen van LINQ klaar voor alle aanwezigen van het KLM Open. Jouw taak als hostess is om ervoor te zorgen dat de bezoekers een onvergetelijke dag ervaren. Dit doe je niet alleen. Samen met zo’n 40 anderen zul jij klaar staan in je op maat gemaakt KLM stewardessenpak. Het op maat laten maken van deze kleding is trouwens al een ervaring op zich. Hiermee ben je echt hét gezicht van KLM!

Samen met een team vol spontane meiden ga je iedere dag richting de golfbaan om de bezoekers samen een mooie dag te bezorgen. Maar wat doe je dan zoal? Je deelt bijvoorbeeld radio’s uit voor KLM radio, je controleert of mensen de juiste bandjes hebben om ergens binnen te komen of je scant tickets. Je staat samen met je collega's bij de entree, bij de bussen of zelfs óp de golfbaan. Waar je ook staat, jij zorgt er als gezicht van KLM voor dat het toernooi voor de bezoekers weer een onvergetelijk evenement wordt!

 

Wil jij ook deel uitmaken van het team op het KLM Open? De pasdagen voor het stewardessenpak zijn al over anderhalve week, dus mail snel naar klmopen@linqstudent.nl of bel 085-0712402.