- Door: Gijs Dirken, Relatiemanager Security bij LINQ –

De eerste clichévraag die in me opkomt is: waarom niet? Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam als relatiemanager bij een van de vele niches binnen LINQ. Samen met de andere relatiemanagers ben ik het eerste aanspreekpunt van grote, maar vooral leuke klanten! We zijn niet alleen het aanspreekpunt van de klant, maar ook van alle studenten die bij ons werkzaam zijn.

De naam relatiemanager zegt het eigenlijk al. Je bent samen met de Business Unit Manager binnen jouw niche verantwoordelijk voor de gewenste uitvoering van de klanten. Geen vraag van de klant is te gek en bent dus in elke situatie bereid om - met creatieve ideeën - de relatie te waarborgen. De uitdaging hierin is ook om de verwachting van de klant te overtreffen. Zo heb ik in de afgelopen maanden vooral geleerd om de klant altijd een stap voor te zijn. De reacties van klanten zijn daarin geweldig en dat maakt dit beroep zo interessant!

Maar waarom LINQ, dit kan toch overal? Nee. Bij LINQ weet je namelijk écht waarvoor je het doet. Je hebt namelijk binnen twee tellen een compleet overzicht waarin je de voortgang van het bedrijf/jouw niche ziet en met jouw inbreng de diamant aan elke kant kan bijschaven. Met wekelijkse en maandelijkse bonussen worden we ook continu getriggerd om doelstellingen te halen en blijven we elkaar onderling ook steeds vaker uitdagen.

Niet alleen op kantoor zijn we betrokken met de voortgang van het bedrijf, ook de studenten zijn ontzettend betrokken! Persoonlijke aandacht is voor ons allen het belangrijkste speerpunt en dat creëert de betrokkenheid van de studenten. Onze kracht ligt hem in het jonge team op kantoor want dat maakt de communicatie met de studenten leuk doch professioneel.

De werkzaamheden an sich maken mijn week al top, maar de vrolijk- en gezelligheid van alle collega’s op het hippe kantoor aan de Wibautstraat tijdens elke lunch, borrel en skivakantie (!) maken het helemaal compleet. Met deze combinatie denk ik dat de clichévraag beantwoord is!