- Door: Sanne van Kan - Relatiemanager, en Iris Koopman - Blogger bij LINQ

Een Office-bijbaan LINQ, dat levert je enorm veel op! Studenten die onze Office-vacatures vervullen, hebben niet zomaar een bijbaan. Ze hebben een manier om hun CV op te bouwen en ervaring op te doen, ze kunnen hiermee een kijkje nemen bij verschillende bedrijven en ze hebben studie-gerelateerd werk! In deze blog leggen we uit hoe dit kan.

Vast of flexibel?

Binnen Office hebben we voor elke student een bijbaan die goed te combineren valt naast hun studie. Met een vaste bijbaan ben jij ervan verzekerd dat je een vastgesteld aantal uur per week kan werken. Zo ben jij zeker van je inkomsten, en is onze opdrachtgever er van verzekerd dat er iemand voor ze klaar staat waar ze op kunnen rekenen! Hierdoor ontstaat er een wederzijdse vertrouwensband die jouw werk nóg leuker en uitdagender kan maken. Het is bij de vaste bijbanen dus belangrijk dat je commitment toont. Naast vaste bijbanen lopen er zo nu en dan ook projecten. Dit betekent dat je een aantal weken of dagen werkt voor een opdrachtgever in plaats van dat je het toezegt om een aantal maanden bij een bedrijf te komen werken. Ideaal als je af en toe een rustige periode hebt tijdens je studie!

Inhoud van het werk

Een groot deel van ons vacatureaanbod in de Office-niche is studie-gerelateerd. Studeer jij iets in de richting van Marketing, Communicatie, IT, Medisch, Juridisch, Boekhouding, Finance of Administratie? Dan hebben we zeker een baantje dat goed aansluit op jouw studie. Win-win! Jij kan jouw kennis van je studie inzetten, je leert van alles bij over jouw vakgebied en kan ook nog eens wat bijverdienen! 

Heb je al wat ervaring met bijvoorbeeld klantgericht werk? Of is jouw CV meer blanco dan gevuld? Office is hoe dan ook een uitstekende plek voor je! We bieden namelijk zowel banen aan waar je geen ervaring voor nodig hebt, als banen waar we wel wat meer ervaring van je vragen. Naast studie-gerelateerde bijbanen hebben we ook een aantal vacatures open staan voor receptionisten. Dit kan zowel op flexibele, als op vaste basis!

Zie jij zo’n baan bij Office wel zitten? Schrijf je dan snel in via onze inschrijfpagina linq.nl/inschrijven of mail direct naar office@linq.nl, en wie weet zit jij volgende week al op ons kantoor voor een intakegesprek!