Werken als Handhaver

Een bijbaan als Handhaver kenmerkt zich door afwisseling, buitenlucht en dienstverlenend optreden.

De taken bestaan uit het helpen van mensen op straat, in woonwijken of in het park. Je werkt in een uniform. Wordt er een overtreding geconstateerd dat moet daarnaar worden gehandeld. Ook worden vergunningen gecontroleerd. In sommige situaties moet een boete worden uitgedeeld. Meestal wordt er gewerkt in teams van  2, in zogenaamde biketeams. Handhavers nemen werk uit handen van de politie. In voorkomende situaties wordt juist ook nauw samengewerkt met de politie.

Hoe word je Handhaver?

Voordat iemand als Handhaver mag werken is het noodzakelijk dat een opleiding wordt behaald op MBO 3 niveau. Daarna volgt een officiële beëdiging en een formele aanstelling binnen een gemeente.

In samenwerking met onze opdrachtgever verzorgen wij de opleiding.

De BOA opleiding bestaat uit twee delen:

  • Rechtskennis (theoriegedeelte met een examen Rechtskennis)
  • Gespreks- en Benaderingstechnieken (praktijkgedeelte met een praktijkexamen)
 

Waar werkt een Handhaver?

Je kunt aan de slag in diverse gemeenten. Het gebied strekt zich uit van Schouwen Duiveland tot Utrecht.

Ben jij de medewerker die wij zoeken?

Studeer jij óf heb je gestudeerd op MBO 4, HBO of WO niveau? In dat geval nemen wij de cursuskosten volledig voor onze rekening. Wel maken we met elkaar duidelijke afspraken over de aanwezigheidsverplichting tijdens het opleidingstraject en het minimum aantal uren dat je in het eerste jaar moet werken. Tijdens het intakegesprek zullen we hier uitgebreid op ingaan.

Heb je een vraag over de werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via security@powerplaypeople.nl. Klik op onderstaande knop voor de exacte beschrijving van het opleidingstraject.

.