- Door: Rik Steenbergen, Relatiemanager Logistics bij LINQ -

Het gaat goed met de economie en de online markt breidt zich steeds verder uit. Dit maakt dat er op dit moment ontzettend veel kansen, uitdagingen en mogelijkheden zijn in de logistieke sector. Een sector met aantrekkelijke bijbanen voor studenten die blijft groeien. Misschien heb je er nog niet eerder over nagedacht om in deze sector te gaan werken. In deze blog laten we je zien waarom je dit toch eens zou moeten overwegen!

Bij LINQ zijn we in regio Utrecht actief in verschillende distributiecentra: een webshop, een postsorteercentrum en een boekenhandel. Al deze organisaties bieden leuke bijbanen aan voor studenten, maar ook startersfuncties en mogelijkheden om fulltime aan de slag te gaan.

Een van onze werkstudenten kwam bij ons terecht via een vriend: "Een vriend van mij werkte al bij LINQ en vertelde mij over het leuke werk en persoonlijke contact. Toen ik zelf aan de slag ging bij fonQ, merkte ik direct dat dit klopt. LINQ toont interesse en houdt rekening met mijn beschikbaarheid. De flexibiliteit vind ik prettig.". Een andere student vertelt over de werkwijze binnen de logistiek: "Het werken bij LINQ bereidt je voor op het werkende leven. Op studenten wordt net zo hard gerekend als op vaste werknemers. Er worden transparante afspraken gemaakt en duidelijke grenzen gesteld. Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen, maar dit moet je wel verdienen."

Bij ons heb je de kans om op een leuke manier kennis te maken met de logistiek, je kan er namelijk voor kiezen om in plaats van in je eentje te werken, je samen met je vrienden op te geven! Schrijf je in en meld je aan voor een van de vele logistieke klussen. Bevalt het? Kom dan voor langere tijd bij dezelfde organisatie werken!

Nog niet overtuigd? Hieronder hebben we wat voordelen van werken in de logistiek bij LINQ op een rijtje gezet

-        Wanneer je je aanmeldt voor Logistics heb je werkgarantie!
-        Je krijgt een goed salaris
-        Je kan daar bovenop nog 60% toeslagen krijgen
-        Reiskostenvergoeding
-        Cursussen & Trainingen (BOOST je CV!)
-        Aandacht voor groei en persoonlijke ontwikkeling

Wil je weten wat je mogelijkheden zijn en wil je kijken of het werk in de logistieke sector je bevalt? Neus dan even rond op deze site en meld je hier aan!