Werken als Event Security Officer

Events komen voor in verschillende soorten en maten en zij variëren qua omvang van honderden tot honderdduizenden bezoekers. Het is van groot belang dat een evenement veilig verloopt. Wekelijks zetten vele honderden Event Security Officers zich in voor deze veiligheid en zo dragen zij bij aan unieke ervaringen en onvergetelijke momenten.


Wil jij ook een belangrijke bijdrage leveren aan het goede verloop van festivals en evenementen? Wil jij zowel frontstage als backstage actief zijn? Word dan Event Security Officer en ga samen met ons de slag!

Waar werkt een Event Security Officer?

  • Bij de entree waar je de oppervlakkige veiligheidsfouillering en visitatiecontrole uitvoert;
  • In het niet voor publiek toegankelijke gebied, ook wel backstage genaamd;
  • In het podium-/showgebied;
  • Op een evenement voor het opengaan voor het publiek of na afloop;
  • Te midden van het publiek, toezicht houdend op de evenementen-locatie;
  • Bij de uitloop van het evenement;
 
ZC5.jpg

Hoe word je Event Security Officer?

Werken als Event Security Officer brengt bepaalde verantwoordelijkheden met zich mee. Daarom is het noodzakelijk dat je eerst een cursus behaalt voordat je dit werk mag doen. Doorloop met behulp van ons unieke digitale cursustraject het theoretisch deel van de cursus en binnen afzienbare tijd kun je aan de slag! Wij bieden 'Event Security Officer' aan in samenwerking met Studytube.

Nadat je geslaagd bent voor het theorie
examen en je door de screening van de politie bent start je met de betaalde praktijkwerkzaamheden
tijdens de gaafste events! Je ontvangt van ons een evenementenkalender waardoor je ruim van te
voren kunt zien waar je kunt werken. Een voorwaarde is dat je van onbesproken gedrag bent. 

Ben jij de student die wij zoeken?

Studeer jij momenteel op MBO 4, HBO of WO niveau? In dat geval nemen wij de cursuskosten volledig voor onze rekening. Zelf moet je zorg dragen voor een zwarte broek en zwarte, stevige schoenen. Wel maken we met elkaar duidelijke afspraken over een minimum aantal uren dat je in het eerste jaar moet werken. Tijdens het intakegesprek zullen we hier uitgebreid op ingaan.

Heb je een vraag over de werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via security@powerplaypeople.nl. Klik op onderstaande knop voor de exacte beschrijving van de ESO cursus.