Vragen over werk tijdens corona? Lees hier meer.

Goede mensen kennen goede mensen

EIGEN NETWERK

Het enige studenten uitzendbureau dat werkt via eigen netwerk. Want goede mensen kennen goede mensen.

KWALITEIT

Onze LINQERS worden opgeleid om de beste studenten te binden. De sociale controle zorgt voor kwaliteit.

AANDACHT

De LINQERS kennen hun poule en hebben aandacht voor elke student.

WERKEN MET LINQ

Betrouwbare hoogopgeleide studenten

Geen no shows

Laag ziekteverzuim

Sociale controle

Transparantie

LINQ zorgt voor een perfecte match tussen opdrachtgever en student.

“ LINQ is betrokken, denkt mee in de aanloop naar een project en neemt de werkplanning van studenten om de klus te klaren uit handen. Dat resulteert in een fijne samenwerking! ”

Marlous Dammers - Teamlead UGS Zoover

LINQ is onder andere gespecialiseerd in:

Hospitality

Wij beschikken over een gekwalificeerd en gemotiveerde pool van hospitality studenten welke door een strenge selectieprocedure gaan en professionele horeca- en gastvriendelijkheidstrainingen hebben gevolgd. Zo verzorgen wij gastvrouwen en –heren op grote beurzen en zijn we te vinden op grote evenementen en festivals waar onze studenten achter de bar staan, de tickets scannen of de kassa bemannen.

Logistics

Wij hebben ervaren klusjesmannen, slimme techneuten en sterke sjouwers in onze pool. Naast projectverhuizingen hebben onze studenten ook ervaring met het op-, om- en afbouwen van events en ondersteunen wij landelijk onze partners bij de uitvoering van verhuis- en montagewerkzaamheden.

Security

De business unit Security is gericht op studenten die affiniteit hebben met veiligheid. Kenmerkend voor onze pool studenten is het relatief hoge opleidingsniveau, de frisse uitstraling en sportieve instelling. Wij verplichten al onze studenten tot het volgen van de noodzakelijke opleidingen en trainingen, je kan hierbij denken aan Beveiliger, Event Security Officer, Handhaving toezicht & veiligheid en Bedrijfshulpverlening. Onze combinatie van theorie, e-learning en praktijk is krachtig en bewezen effectief.

Office

Je kan bij ons terecht voor (studie-gerelateerde) vaste bijbanen op het gebied van Customer Care, Receptie, Marketing, Economie, Finance, Zorg, Juridisch, Communicatie etc. Wij bieden ook poules van studenten aan voor administratieve projecten. Denk hierbij aan ondersteuning bij het verwerken van data, het aanpassen van PowerPoint presentaties of bijvoorbeeld het uitzoeken en verwerken van dossiers. Tot slot kan je ook bij ons terecht voor startersfuncties. Doordat studenten gedurende hun hele studie tijd gecommitteerd aan ons blijven, kunnen wij hen aan het einde van hun studie laten door stromen naar een nieuwe uitdaging waar ze meteen aan de slag kunnen.


Wij verbinden de complexe wereld van opdrachtgevers aan die van onze studenten en vice versa.
LINQ heeft ruim 20 jaar ervaring en een mooi portfolio opgebouwd. Bovenstaand een greep uit de diensten. Daarnaast staan wij ook altijd op zoek naar uitbreiding. Ben jij overtuigd? Laat dan hier je gegevens achter en wij verrassen je met de beste kwaliteit.