LINQ staat voor kwaliteit. Door een strenge selectieprocedure en het aanbieden van professionele horeca- en gastvriendelijkheidstrainingen beschikt LINQ over een gekwalificeerd en gemotiveerd team van horecamedewerkers.

Ook is er een sterk team van supervisors die meewerken op de vloer, én de personele gang van zaken in de gaten houdt. Dit zodat uw partymanager zich altijd kan concentreren op de partij.

Voor vele beurzen verzorgt LINQ gastvrouwen en –heren.

LINQ staat ook op grote evenementen en festivals waar onze studenten achter de bar staan, de tickets scannen of de kassa bemannen.

Wij kunnen op alle vlakken voorzien in HOSPITALITY personeel!

Kennis maken op uw locatie? Dat kan! Anderzijds staat bij ons heerlijke koffie altijd klaar.

 
 
Helpende handen.jpg

KUMPANY

Ken je dat gevoel dat je op een station staat en erachter komt dat je trein niet rijdt? Wij ook! Gelukkig staan onze helpende handen van LINQ klaar voor jou! Ze kunnen je precies vertellen hoe jij op plaats van bestemming moet komen.

Daarnaast is de grootste uitdaging dat zij jou met een positief gevoel verder laten reizen. En dat kunnen ze! Met hun opvallende gele outfit zijn ze niet te missen. Dus schroom niet om hen aan te schieten en je te laten helpen om je wegwijs te maken.

Boathouse.jpg

AMSTEL BOATHOUSE

Amstel Boathouse heeft één van de mooiste plekjes veroverd aan de Amstel. In het restaurant kan je genieten van zowel vers gemaakte Club Sandwich als een gezonde Boathouse salade. Voor studenten en (water)sportliefhebbers dus een perfecte plek om even bij te tanken onder het genot van een drankje en een rustgevend uitzicht over de Amstel.

Ook voor evenementen is het mogelijk om deze idyllische plek af te huren. Bovendien zullen de LINQ studenten er alles aan doen om je verblijf tot een geslaagde dag te maken.

2017-10-06-PHOTO-00000478.jpg

ADNIGHT

Op creatieve wijze is een breed scala aan talks, workshops en activiteiten geboden, waarbij het team van LINQ studenten als gastvrouw/heer een belangrijke rol speelde. De studenten heetten de gasten een warm welkom, boden assistentie waar nodig en vormden zo het gezicht van ADNIGHT tijdens de avond.

Het succesvolle verloop van deze avond is een voorbode van de productie voor een volgende editie. Wij kijken er nu al naar uit om de derde editie nog grootser, inhoudelijker en, waar mogelijk, succesvoller te maken!