Het perfecte biertje tappen op een festival, bezoekers spontaan en enthousiast aanspreken, bediening of catering? Onze studenten draaien hun hand er niet voor om. LINQ heeft genoeg horecatijgers die met dienbladen en drie borden kunnen lopen.

De hospitality medewerkers van LINQ staan samen met jou klaar om het evenement tot een groot succes te maken. Onze studenten hebben diverse kwalificaties, waardoor we zeker weten dat de juiste student op de juiste plek staat.    

 
 
Helpende handen.jpg

KUMPANY

Ken je dat gevoel dat je op een station staat en erachter komt dat je trein niet rijdt? Wij ook! Gelukkig staan onze helpende handen van LINQ klaar voor jou! Ze kunnen je precies vertellen hoe jij op plaats van bestemming moet komen.

Daarnaast is de grootste uitdaging dat zij jou met een positief gevoel verder laten reizen. En dat kunnen ze! Met hun opvallende gele outfit zijn ze niet te missen. Dus schroom niet om hen aan te schieten en je te laten helpen om je wegwijs te maken.

Boathouse.jpg

AMSTEL BOATHOUSE

Amstel Boathouse heeft één van de mooiste plekjes veroverd aan de Amstel. In het restaurant kan je genieten van zowel vers gemaakte Club Sandwich als een gezonde Boathouse salade. Voor studenten en (water)sportliefhebbers dus een perfecte plek om even bij te tanken onder het genot van een drankje en een rustgevend uitzicht over de Amstel.

Ook voor evenementen is het mogelijk om deze idyllische plek af te huren. Bovendien zullen de LINQ studenten er alles aan doen om je verblijf tot een geslaagde dag te maken.

2017-10-06-PHOTO-00000478.jpg

ADNIGHT

Op creatieve wijze is een breed scala aan talks, workshops en activiteiten geboden, waarbij het team van LINQ studenten als gastvrouw/heer een belangrijke rol speelde. De studenten heetten de gasten een warm welkom, boden assistentie waar nodig en vormden zo het gezicht van ADNIGHT tijdens de avond.

Het succesvolle verloop van deze avond is een voorbode van de productie voor een volgende editie. Wij kijken er nu al naar uit om de derde editie nog grootser, inhoudelijker en, waar mogelijk, succesvoller te maken!