Ben je eigenlijk te druk om al die dossiers in te voeren of om de rinkelende telefoon dagelijks op te nemen? Ons studentennetwerk wordt ook optimaal ingezet voor banen zoals receptioniste, administratieve taken en assisterende functies.

Onze studenten zijn aanpakkers en het visitekaartje van je bedrijf. Ze nemen veel werk uit handen en pakken proactief taken op. Ideaal, op zowel tijdelijke als vaste basis.

 
 
HOA_goud.jpg

HOTEL OKURA 

Bij vijfsterrenhotel Okura werken studenten als operators. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor iedereen die telefonisch contact opneemt. Uiteraard spreken onze studenten vloeiend Engels en kunnen zij ook internationale gasten bedienen. De studenten blinken uit in gastvrijheid en professionaliteit.

ERIKS NV

ERIKS NV

ERIKS, een internationale, industriële dienstverlener, heeft drie LINQ studenten op vaste basis ingezet. Zij verwelkomen alle klanten met enthousiasme in zowel het gebouw als aan de telefoon.

Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt voor uiteenlopende vragen van klanten én collega’s. 

3Ry-O6t2.jpg

WE ARE LABELS 

Bij modeconcept We Are Labels werken onze studenten in verschillende functies. Studenten met een achtergrond of grote interesse in fashion worden ingezet op de klantenservice en als ondersteuning op het gebied van marketing en retouren. Bij drukke salesperiodes staan zij bovendien als verkoopmedewerker in de winkel.