Vragen over werk tijdens corona? Lees hier meer.

Het enige studenten uitzendbureau dat werkt via eigen netwerk

Ben jij een teamplayer en heb je een flexibele houding?

Dan zijn wij op zoek naar jou! LINQ biedt uiteenlopende (bij)banen en hebben daardoor voor ieder wat wils. Of je nu een tussenjaar hebt, student of starter bent of net bent gestopt met je studie, wij zorgen voor leuk flexibel werk dat past bij jouw wensen. Klinkt goed toch? Schrijf je bij ons in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te zien!

WERKEN BIJ LINQ

Werken met vrienden

Passend aanbod

Goed verdienen

CV uitbreiding

Beste opdrachtgevers

Werken waar en wanneer je wilt

LINQ heeft een mooi netwerk van talentvolle studenten en hele mooie opdrachtgevers. Denk qua opdrachtgevers aan grote bedrijven met bekende namen maar ook vele festivals en beurzen.

Administratief

Festival

Event security officer

Horeca

Customer care

Studentenverhuizer

Host / hostess

Luchthavenbeveiliging

verlinq je vrienden

Het concept
Jij weet als student bij LINQ als geen ander wat voor een werk er allemaal beschikbaar is en wat alle voordelen van LINQ zijn. Jij krijgt energie van ons aanbod, de flexibiliteit, werken met vrienden en leuke opdrachtgevers. Hoe mooi als je met jouw enthousiasme ook nog eens buiten werktijd kan verdienen?

Met de ‘VERLINQ JE VRIENDEN’ actie kan je vrienden bij ons aandragen en verdienen over elk uur dat je zij werken. Of je nu samen met je vrienden aan de slag gaat of zij ergens anders via LINQ gaan werken, jij kan op deze manier heel gemakkelijk cashen.

Laat je vrienden zich daarom snel bij ons inschrijven via jouw persoonlijke code en ontvang een VERLINQfee van €0,25 over élk gewerkt uur. Dat kan dus lekker oplopen terwijl jij misschien wel thuis op de bank zit!

studenten aan het woord

Uitdagende banen.

Voor mij, en vele andere studenten, is dit de perfecte bijbaan voor naast de studie! Een uitdagende, verantwoordelijke baan met flexibele werktijden.

Mandy van der Meijde

Professioneel ontwikkeld.

LINQ bood mij de ideale uitkomst. Een jaar lang met veel plezier gewerkt bij het Hospitality Crew Centre van de RAI. Een uitdagende baan waar ik mezelf op professioneel gebied ontwikkeld heb.

Amber Frijters

Leukste bijbaan!!

Ik werk op de leukste ijsbaan van Nederland. Naast het schaatsen, worden er regelmatig evenementen georganiseerd en kunnen de bezoekers een hapje eten in het restaurant.

Denise Kraakman